Navigatie

Wijn proeven en beleven

 

Wijn hoor je te proeven en goed proeven is een beleving.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van proeverijen en heb dat de afgelopen jaren al vaak mogen doen. Bij mensen thuis in de woonkamer maar ook op bruiloften, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeesten, bij businessclubs of als onderdeel van een kook workshop. Dat was soms binnen en soms ook buiten. Iedere proeverij is weer anders maar altijd gezellig, ongedwongen en leerzaam.

Voor degene die meer van wijn wilt weten is er de proeverij 'Lekker Proeven'.  Ben je wat specifieker geintereseerd in een bepaald land dan zijn daar de 'Thema Proeverijen' perfect geschikt voor. Bij iedere proeverij heb je drie keuzes; de basis heet 'Grand Crus'. Een wat uitgebreidere proeverij waarbij er bijpassende kazen en worsten worden geserveerd heet 'Premier Crus'. Bij de top keuze (de Premier Grands Crus) worden er zowel de kazen en worsten geserveerden wordt aan het einde van de proeverij een mooie fles Port op authentieke en ambachtelijke wijze geopend door met een roodgloeiende tang de hals van een de fles af te knippen. Bij alle drie de keuzes wordt de proeverij begonnen door met een sabel de hals van een fles bubbelwijn te slaan (te sabreren).

Meer informatie en prijzen vindt u hieronder per proeverij;


(let op; onderstaande pagina's worden momenteel bewerkt en zijn tijdelijk niet aanklikbaar, kom spoedig terug of neem per mail of telefoon (06 47673202) contact op indien u een proeverij of informatie wenst)


 

 

 

© 2015 - 2019 Les Grand Crus Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel