Navigatie

Garantie

Ik sta natuurlijk achter alle wijnen die ik verkoop. Helaas is het moeilijk om via internet wijn te laten proeven. Daarom bent u ten allertijde (maar maak wel eerst even een afspraak) bij mij in Woudenberg welkom als u iets wilt proeven.

Bevalt een aangeschafte wijn niet, dan mag u deze natuurlijk binnen 14 dagen na aankoop omruilen voor een andere wijn. Gewoon de geopende doos terug sturen (uiteraard wel goed verpakt) en u krijgt na aanmelding binnen 14 dagen uw aankoopbedrag teruggestort of (indien gewenst) andere wijn. Alleen de retour transportkosten zijn voor eigen rekening.

Een geopende fles kan helaas niet worden teruggestuurd en wordt ook niet vergoed. Heeft een fles een overduidelijke wijnfout (de zogenaamde 'kurk'), neem dan even contact op.

Alle wijnen worden verstuurd middels track en trace en breuk garantie. Is een pakket niet binnen de 'normale' tijd bij u, neem dan even contact op, dan zoek ik bij postnl uit wat er met uw wijn is gebeurd.

Komt een pakket onverhoopt aan met één of meer kapotte flessen. Geen nood. Dat is verzekerd. Ik heb dan wel een foto van de schade nodig, gooi de fles en verpakking niet direct weg. Het kan zijn dat Post Nl deze als 'bewijs' bij u komt ophalen. Uiteraard wordt de kapotte fles(sen) kosteloos vervangen.

 

 

 

© 2015 - 2018 Eduard Verkoopt Wijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel