Garantie

Garantie

Eduardverkooptwijn staat natuurlijk achter alle wijnen die verkocht worden. Helaas is het moeilijk om via internet wijn te laten proeven. Daarom bent u ten allertijde (maar maak wel eerst even een afspraak) in Woudenberg welkom als u iets wilt proeven.

Bevalt een aangeschafte wijn niet, dan mag u deze natuurlijk binnen 14 dagen na aankoop omruilen voor een andere wijn. Gewoon de geopende doos terug sturen (bij voorkeur in de orginele verzenddoos) en u krijgt na aanmelding binnen 14 dagen uw aankoopbedrag teruggestort of (indien gewenst) andere wijn. Alleen de retour transportkosten zijn voor uw eigen rekening.

Een geopende fles kan helaas niet worden teruggestuurd en wordt ook niet vergoed. Heeft een fles een overduidelijke wijnfout (de zogenaamde 'kurk'), neem dan even contact op.

Alle wijnen worden verstuurd middels track en trace en breuk garantie. Is een pakket niet binnen de 'normale' tijd bij u, neem dan ook even contact op, dan wordt er bij postNl uitgezocht waar uw wijn is.

Komt een pakket onverhoopt aan met één of meer kapotte flessen. Geen nood. Dat is verzekerd. Er is dan wel een foto van de schade nodig, gooi de fles en verpakking niet direct weg. Het kan zijn dat PostNl deze als 'bewijs' bij u komt ophalen. Uiteraard wordt de kapotte fles(sen) kosteloos vervangen.

© 2015 - 2022 Eduard Verkoopt Wijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

... maar bent u wel 18 jaar of ouder?