Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

U kunt om diverse redenen de keuze maken om (een deel van) de bestelling te retourneren. Lees deze pagina goed door om misverstanden en eventuele vertragingen te voorkomen.

Voor het retourneren is het belangrijk om (indien mogelijk) de wijn in de originele doos terug te sturen in een omverpakking (bijv. de doos waarin je de wijn ook aangeleverd kreeg), voldoende te frankeren (18 flessen wijn kost ongeveer 10 euro om terug te sturen) en de factuur en het retourformulier bij te sluiten. Meld altijd je retourzending bij ons aan. Onderaan deze pagina kan je het standaard formulier daarvoor downloaden, maar je mag ook mailen naar info@eduardverkooptwijn.nl. Om zeker te zijn dat je retourzending is aangekomen adviseren we je ook om je verzendbewijs goed te bewaren.

Kosten bij retourneren

Wanneer je een bestelling retourneert betaal je zelf de retourkosten. Retourneer je de gehele bestelling? Dan ontvang je het totale aankoopbedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten terug. Stuur je een gedeelte terug, dan krijg je uiteraard dat gedeelte vergoed, maar niet de verzendkosten.

Termijnen

Wijnen dienen binnen 14 dagen na ontvangst te worden aangemeld om retour te worden gezonden. Na aanmelding heeft u 14 dagen de tijd om ze ook daadwerkelijk retour te zenden. 

Aansprakelijkheid

Wij zijn als ontvangende partij van uw retourzending niet verantwoordelijk voor schade/vermissing van het pakket tijdens het transport. Bewaar het verzendbewijs welke u ontvangt van de partij waarmee u het pakket retour stuurt goed. 

Verwerking van retourzendingen

Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Indien u geld terugkrijgt, staat dat binnen 14 dagen weer op uw rekening. Uiteraard moet de wijn dan wel eerst veilig retour zijn gekomen. Is een wijn gekocht door middel van een waardebon, dan ontvangt u een nieuwe waardebon voor het te retourneren bedrag.

Voorwaarden voor retourneren

De bestelling kan binnen 14 werkdagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. De originele wijndoos dient niet gebruikt te worden als verzenddoos en dient dus niet voorzien te worden van plakband of stickers. Gebruik daarvoor een om-doos, zoals je de wijn ook aangeleverd hebt gekregen. 

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

• Artikelen die langer dan 14 werkdagen geleden ontvangen zijn

• Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken (dus een geopende fles wijn kan niet worden geretourneerd)

• Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn (bijv. een fles met beschadigd etiket)

• Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is door gebruik of onvoorzichtig openen van de doos.

Let op! Indien de 14 werkdagen zijn verstreken kun je de bestelling niet meer retour aanmelden. Producten die door jou toedoen beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, komen niet voor ruilen of restitutie in aanmerking.

 

Download hier uw herroepingsformulier

© 2015 - 2022 Eduard Verkoopt Wijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

... maar bent u wel 18 jaar of ouder?