Navigatie

_DSC7310.jpg

Ik ben Eduard.

Geboren in Arnhem in 1969 en sinds 2002 liefhebber van 'de betere' wijnen. Mijn voorkeur gaat uit naar Ripasso en Amarone uit het Italiaanse Valpolicella, maar nog lekkerder zijn de juiste Chardonnay en Pinot Noir uit de Bourgogne. En natuurlijk is een mooie Rheingau Riesling op zijn tijd ook niet te versmaden.

Ik drink graag een glas wijn, en daarna nog één. Na jaren van zoeken naar de juiste wijn heb ik besloten mijn wijn-liefde met anderen te delen en heb ik wijnsociëteit 'Les Petits Crus' opgericht met als doelstelling; samen genieten van (betere) wijnen. Maandelijks worden er thematische proeverijen georganiseerd voor liefhebbers van het betere glas. 

Van het één kwam het ander en zo werd ik zomer 2017 ook eigenaar van de reeds sinds 1982 bestaande wijnsociëteit Les Grands Crus in Amersfoort. De vraag naar wijnen bij de leden nam toe en zo is deze webwinkel ontstaan, niet alleen voor leden maar voor iedereen op zoek naar een goed glas wijn.  

Daarnaast geef ik wijncursussen aan bedrijven zoals een wijntraining voor supermarkt personeel en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om daar een proeverij te organiseren.

Heb je een vraag, of zoek je een specifieke wijn, neem dan gerust contact met me op.

Proost, Eduard

 

 

 

© 2015 - 2018 Eduard Verkoopt Wijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel