Navigatie

Zowel in Amersfoort (Hoevelaken) als in Woudenberg worden er dit seizoen weer een aantal thematische wijnproeverijen georganiseerd. Op deze pagina kan u zich voor deze proeverijen opgeven.

Wijn verkoop is tijdens deze proeverijen niet aan de orde en de proeverijen zijn geen reclame voor de wijnen in de webwinkel. De wijnen die geproefd worden zijn speciaal voor deze proeverij bijeengezocht en kunnen ook van andere slijters, groothandels, webwinkels afkomstig zijn. Vaak zijn deze niet eens in Nederland te koop maar meegenomen tijdens wijn reizen.

De avonden in Amersfoort (Hoevelaken) zijn altijd op donderdag en duren van 19:30 tot ca 22:00 (om 22:15 moeten we het pand uit zijn). De avonden in Woudenberg beginnen om 20:00 en duren tot 22:30 maar regelmatig door de gezelligheid tot 23:00

Per avond worden er gemiddeld 10 á 12 wijnen geproefd met enkele bijpassende hapjes. De avonden zijn toegankelijk voor iedereen met affiniteit voor wijn. Ook slechts één keer komen is geen enkel probleem en u hoeft geen 'wijn-kenner' te zijn om deel te kunnen nemen. 

Meldt u zich svp wel op tijd aan want er zijn maar een beperkt aantal plekken (meestal 15) per proeverij.

De sfeer is informeel-huiskamer-gezellig-serieus.

Wilt u de agenda downloaden? Dat kan ook. Hier de voorpagina, en hier de binnenkant.

  • 29 juni 2018 (Woudenberg)  | Chardonnay all over the world
    29 juni 2018 (Woudenberg) | Chardonnay all over the world
    € 25,00

 

 

 

© 2015 - 2018 Eduard Verkoopt Wijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel