Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

5 maart 2021 | Een online gezellig samenzijn met lekkere wijn

€ 37,50 (inclusief 21% btw)

Een wijnsociëteit bestaat natuurlijk alleen bij de gratie van zijn leden. En zolang we niet samen mogen zijn of samen kunnen proeven is online een redelijk alternatief.

Daarom is er op vrijdagavond 5 maart  om 20:00 deze online proeverij waarbij een aantal leuke wijnen voorbij komt. Kleine flesjes die nog van mijn 'tour de France' van 2020 zijn en de vorige keer niet zijn geproefd en kleine flesjes die ik kan vinden van andere importeurs. Op dit moment kan ik nog geen precieze uitspraak doen over welke wijn het is want importeurs worden overspoeld met aanvragen en veel is niet beschikbaar of komt binnenkort weer op de markt. Wat isk weel weet; we beginnen met een Cremant de Bourgogne en we eindigen met een Colheita 2004 Port. Maar wat daar tussen zit is nog een groot vraagteken, maar ik doe natuurlijk mijn best voor mooie en lekkere wijn.

Ook nu is er weer voldoende voor twee personen en geldt de prijs per aanmelding. Prijs is iets duurder dan de vorige proeverij want alleen de Colheita port kost al 11 euro per klein flesje (inkoop). Laten we er gewoon met elkaar een gezellige avond van maken.
 

# Je krijgt 6 verschillende flesjes thuis bezorgd

# De prijs wordt mede bepaald door de kleine flesjes en de verzending. Kleine flesjes kosten nou eenmaal veel meer dan 1x een grote fles.

# Vrijdagavond 5 maart, 20:00u

# €37,50 per aanmelding (aanmelding kan met 2 personen voor de prijs van 1 als je de teams verbinding deelt)

© 2015 - 2021 Eduard Verkoopt Wijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

... maar bent u wel 18 jaar of ouder?