Navigatie
Vorige Artikel 1 van 12 Volgende

12 oktober 2017 (Hoevelaken) | Afscheidsproeverij Jan Schildmeijer

€ 25,00 (inclusief 21% BTW)

Na 32 jaar is het voor Jan genoeg geweest en gaat hij van zijn 'oude-dag' genieten. Nog 1x nemen we van hem afscheid.

Wat gaan we doen;

Een ieder die deel neemt aan deze proeverij neemt een fles wijn mee die symbool staat voor zijn/haar relatie met Les Grands Crus of met Jan. Tijdens de proeverij presenteer je de wijn (kort) zelf; wat is het voor een wijn en zijn betekenis voor jou voor LGC of Jan. Je kan er voor kiezen deze fles aan Jan te schenken zodat hij er thuis van kan genieten of dat we er samen van gaan genieten (we zijn tenslotte niet voor niets een wijn sociëteit). Wel wordt er opgelet dat er (bij een grote opkomst), niet te veel wijnen worden geschonken (we moeten ook weer veilig met de auto naar huis).

Boven aan deze pagina kan je aangeven of je de fles aan Jan wilt schenken voor thuis of dat we hem samen gaan proeven of dat je geen voorkeur hebt.

De proeverij is in Hoevelaken bij Johan. En LET OP!! aanvang is half 8 (19:30).

Naast de fles wijn die jullie meenemen wordt er ook een deelnemersbijdrage gevraagd. Dat dekt de hapjes, de ruimte en een afscheidsgeschenk voor Jan.

 

 

12 oktober  2017
Aanvang: 19:30uur
Lokatie; Evers + Manders Subsidieadviseurs, drs. W. van Royenstraat 2, Hoevelaken
Deelname is €25 + je eigen fles wijn

 

Let op; Bij de kassa/check-out; 

bij de verzendkosten het pull down menu op proeverij zetten, anders worden er verzendkosten berekend (die je uiteraard wel weer terug krijgt)

 

 

© 2015 - 2017 Eduard Verkoopt Wijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel